Asociaţia profesională Patronatul Român din Industria de Mecanică Fină, Optică şi Mecatronică

Formular aderare Cluster – MECHATREC

Clusterul Mechatrec este o organizație care adună companii și instituții active în domeniul mecanic, automatizării și mecatronicii, în vederea dezvoltării de soluții tehnologice avansate. Entitatea de management a clusterului este APROMECA, o asociație care reunește întreprinderi și organizații active în sectorul mecatronic și de automatizare din regiunea Franche-Comté din Franța. Aderarea la acest cluster oferă o serie de avantaje pentru companiile și organizațiile membre:

  • Acces la rețele de afaceri și parteneriate – Prin aderarea la Mechatrec, companiile și organizațiile membre pot intra în contact cu alte companii și organizații din domeniu, ceea ce le oferă oportunități de colaborare și parteneriate pentru dezvoltarea de noi proiecte tehnologice.
  • Acces la finanțare – Clusterul Mechatrec are o serie de parteneri și finanțatori care oferă finanțare pentru proiectele inovatoare ale membrilor. Acest lucru poate fi extrem de util pentru companiile care caută să-și dezvolte afacerea și să-și extindă gama de produse și servicii.
  • Participare la evenimente și târguri – Mechatrec organizează periodic evenimente și târguri pentru membrii săi, care oferă oportunități de prezentare a produselor și serviciilor, precum și de întâlnire cu alți jucători din domeniul mecatronic și de automatizare.
  • Acces la cercetare și dezvoltare – Prin colaborarea cu alte companii și organizații din domeniu, membrii Mechatrec pot avea acces la proiecte de cercetare și dezvoltare, care le pot oferi oportunități de a-și îmbunătăți produsele și serviciile și de a le face mai competitive pe piață.
  • Creșterea vizibilității – Prin aderarea la Mechatrec, companiile și organizațiile membre pot crește vizibilitatea pe piața locală și internațională. Acest lucru poate fi deosebit de important pentru companiile mai mici sau pentru cele care își doresc să își extindă afacerea în afara zonei lor geografice de acoperire

Pentru a adera la organizatia clusterului Mechatrec, va rugam completati formularul de mai jos :