Asociaţia profesională Patronatul Român din Industria de Mecanică Fină, Optică şi Mecatronică

Sedinta consiliul de administratie

În data de 7 decembrie 2022, Consiliul de Administratie APROMECA s-a întâlnit într-o ședință desfășurată prin intermediul platformei Zoom. Pe ordinea de zi au fost două chestiuni importante, și anume alegerea/numirea prim-vicepreședintelui APROMECA și a managerului clusterului MECHATREC.

La această întâlnire au participat cei șase membri ai Consiliului de Administratie APROMECA, respectiv Dl Necsoiu Teodor, Dl Catalin Dumitrescu, Dl Victor Dunca, Dl Iulian Munteanu, Dl Popescu Ionut și Dl Alexandru Moldovanu – președintele APROMECA. În plus, au fost invitați la această ședință și Dna Udrea Georgeta și Dl Alionte Cristian Gabriel.

În urma discuțiilor, toți cei șase membri ai Consiliului de Administratie APROMECA au fost de acord cu numirea Dnei Udrea Georgeta în funcția de prim-vicepreședinte APROMECA și a Dlui Alionte Cristian Gabriel în funcția de manager al clusterului MECHATREC.

Aceste numiri vor contribui la dezvoltarea organizației APROMECA și a clusterului MECHATREC și vor aduce beneficii atât membrilor organizației, cât și întregii comunități.

La finalul ședinței, președintele APROMECA, Dl Alexandru Moldovanu, a transmis un cuvânt de încurajare tuturor membrilor Consiliului de Administratie APROMECA și a apreciat implicarea lor în procesul decizional. El a subliniat importanța colaborării și a unei abordări unite în vederea atingerii obiectivelor comune și a încurajat membrii să continue să lucreze împreună pentru a obține rezultate de succes.